top of page

Vårt koncept​ 

Vårt fokus är att erbjuda verklighetsförankrade självförsvarsutbildningar för att hjälpa vanliga människor att hantera en våldsam situation. Allt vi undervisar har testats under de hårdaste tänkbara förhållanden för att säkerställa att vi ger våra kunder de bästa förutsättningarna att, på kort tid, kunna försvara sig. Vi hjälper dig att utveckla en effektiv strategi för att hantera våld. Denna strategi utformas för att vara så enkel och effektiv som möjligt, baserat på kriminologiska studier av våldshandlingar.

 Struktur 

Kurserna är utformade för att göra dig mer medveten, förberedd och redo för alla situationer som kan uppstå i din vardag. Kurserna skiljer sig från andra självförsvarskurser genom att vidga perspektivet från enbart den
fysiska konfrontationen, till förberedande strategier och åtgärder, för att slippa hamna i en konfrontation alls. Kurserna genomförs på ett progressivt sätt som är utformat för att ta utövaren från nybörjare, till funktionell på ett lämpligt sätt. Övningarna är utformade för att du snabbt ska komma igång och utveckla ditt ”game”. Det bygger självförtroende, självkontroll, vakenhet och effektivitet när det gäller självskydd. På MSA förespråkar vi precision över kraft och timing över hastighet. Vi låter individen utveckla sin förmåga, med funktionella färdigheter, i sin egen takt.

 Vem kan delta i våra kurser? 

Alla! Förmågan att förbättra din situation när du befinner dig i en dålig situation får inte avgöras av ditt kön eller dina fysiska förutsättningar. Eftersom vem som helst kan utsättas för en angripare förtjänar alla möjligheten att förbättra sitt försvar. Tidigare erfarenheter är inte nödvändiga för att lära sig ett realistiskt självförsvar.

 Kursledare 

kampsport norrtälje

Alex Grossmann har över 10 år erfarenhet inom Jiu Jitsu och har under längre perioder tränat i flera länder som Mexiko, Schweiz, Thailand och Sverige. Han har ett svart bälte under Bruno Matias, världsmästare och svartbälte under den legendariska Fernando Augusto "Terere".

Inga evenemang för tillfället
bottom of page