top of page

Vårt koncept​

Mixed Martial Arts (MMA) har blivit den snabbast växande sporten i världen, främst genom tävlingen Ultimate Fighting Championship (UFC). Sporten kombinerar användningen av stående tekniker, clinch och markkamp, vilket gör det till en mångsidig och dynamisk kampsportsupplevelse.

 

På MSA välkomnar vi alla nivåer av träningserfarenhet och ambitionsnivå. Från hobbyister till professionella utövare. Det finns inga gränser för vad du kan uppnå på MSA. Oavsett om du är en erfaren professionell utövare som letar efter en ny träningsmiljö eller om du är en nybörjare utan aning om var du ska börja, kommer vi att ta hand om dig. Vi erbjuder anpassade program för alla oavsett deras kondition, storlek eller fysiska förutsättningar.

 Tränare 

kampsport norrtälje

Alex Grossmann har över 10 år erfarenhet inom kampsport och har under längre perioder tränat i flera länder som Mexiko, Schweiz, Thailand och Sverige. Han har ett svart bälte i BJJ under Bruno Matias, världsmästare och svart bälte under den legendariska Fernando Augusto "Terere". Han har vunnit ADCC i Schweiz och Samurai Coup i Frankrike. Alex har också en bakgrund inom boxning och thaiboxning.

bottom of page