top of page

Vårt koncept​

CSS (Complete Striking System ©) är en hybridform av modern thaiboxning och kickboxning och är sammanställt för att bilda det mest kompletta stående kampsportssystemet. Systemet är upplagt för att stärka din fysiska, mentala och emotionella kapacitet, genom att ge dig en stabil plattform att bygga på och därefter utvecklas på det sätt du vill. Systemet är logiskt utformat och ger dig en karta att följa, vilket hjälper dig att utvecklas snabbare.


Förutom tekniker som slag, sparkar, clinch med mera, kommer du även att få lära dig distansteorier, kombinationsteorier och ringtaktik. Genom att kombinera de tekniska momenten med en teoretisk kompetens utvecklar du ett mer komplett game.

 

Oavsett om det är för skojs skull, fitnessrelaterat eller för att tävla kan CSS ge dig en spännande, utmanande träningsform som blir helt skräddarsydd för dina behov och önskemål.

 Tränare 

225573379_189443876564786_8398431380818115286_n.jpg
CD86D8D0-C106-4ADA-9B5B-C8179DA51A56_edi

Johan Lindqvist är en rutinerad kampsportare och elitidrottare som har varit med i landslaget i thaiboxning, sanshou och truppgymnastik och har tävlat på högsta nivån i alla discipliner. Han har vunnit SM guld i thaiboxning, 2x SM guld, VM brons, och World Cup silver i sanshou samt SM guld i truppgymnastik. Johan är dessutom en dedikerad BJJ utövare som har en djup förståelse för kampsport och rörelsemönster.

Mikael Karlsson har tränat kampsport i ungefär 18 år, främst thaiboxning. Han har gått några matcher, tränat i Thailand och varit instruktör i många år. Micke är en glad, vänlig och positiv person som kommer ta ditt game till nästa nivå.

bottom of page