top of page

Vårt koncept​

Vår mission är att erbjuda världsklass Jiu Jitsu träning i Norrtälje. Vi tror på att Jiu Jitsu kan förändra människors liv till det positiva. Vi lägger fokus på att skapa kompetenta Jiu Jitsu utövare som har en stark självkänsla. Vi gör det igenom att ta hänsyn till de individuella behoven som eleverna har samt vår lärokurs som är tydlig och strukturerad.

Vi tränar med den traditionella Jiu Jitsu dräkten, eller GI, som simulerar vanliga kläder i självförsvar situationer samt utan dräkt, eller NO GI. Vissa medlemmar tränar bara för rekreation medans andra är mer tävlingsinriktade, båda träningsinställningar är välkomna hos oss. Oavsett om du är nybörjare utan någon kampsport bakgrund eller en avancerad utövare med många års erfarenhet finns det ett program anpassat till dig och dina behov.

MSAs Jiu Jitsu team heter Grossmann BJJ och är ansluten till Cantagalo International, en brasiliansk förening med Jiu Jitsu klubbar över hela värden. Cantagalos stadsdel (favela) i Rio de Janeiro, Brasilien, har producerat många världsmästare och högkompetenta Jiu Jitsu utövare i över 20 år så som vår sensei Bruno Matias, världsmästare och svart bälte under den legendariska Fernando Augusto "Terere". Båda födda och uppvuxna i Cantagalos favela. 

 

BJJ programmet är uppdelat i två grupper: Fundamentals och Advanced. Fundamentals fokuserar på grundtekniker och kontrollerad sparring. Denna grupp passar nybörjare som vill kliva in i sporten på ett lugnt och kontrollerat sätt. Advanced fokuserar på mer komplexa tekniker och vanlig sparring och passar utövare som vill ta sin utveckling till nästa nivå. 

jiu jitsu i norrtälje
jiu jitsu i norrtälje

 Tränare 

kampsport norrtälje
kampsport norrtälje

• Fundamentals 

Andreas Örneholm började träna när han var 15 år för självförsvar och valde att fokusera på brottning och stående fighting. Några år efter hittade han BJJ och föll rätt hårt för det. Nu är Andreas är en mycket teknisk utövare med ett bra öga för detaljer.

• Advanced 

Alex Grossmann har över 10 år erfarenhet inom Jiu Jitsu och har under längre perioder tränat i flera länder som Mexiko, Schweiz, Thailand och Sverige. Han har ett svart bälte under Bruno Matias, världsmästare och svartbälte under den legendariska Fernando Augusto "Terere".

bottom of page