top of page

BRUNO MATIAS

Bruno Matias föddes den 25 maj, 1983 i Rio de Janeiro, Brasilien. Brunos första interaktion med Brazilian Jiu Jitsu var genom att titta på hans syster, Aless Matias tävla i sporten. Han älskade att titta på men han hade inte råd att träna själv.

Möjligheten att prova “arte suave”  kom 1996 genom  Fernando Augusto “Terere”, som genomförde ett socialt projekt (Projeto do Cantagalo) för att hjälpa utsatta barn att engagera sig i idrott nära stadsdelen där Bruno Matias växte upp.

Bruno bodde även i Frankrike under några år, men reste tillbaka till Brasilien. Bruno fick ett erbjudande att komma till Sverige av hans vän och kollega idrottsmanen Alan “Finfou”, för att komma och bo samt undervisa BJJ i Sverige.

 

OM SEMINARIET

Tid

5/5/2018

10:00 - 12:00 Grappling

13:30 - 15:30 BJJ

Plats

Brottarlokal - Norrtälje Sportcentrum

Pris

250 SEK - Ett pass

350 SEK - Båda passen

Alla nivåer är välkomna, du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att kunna delta. För dig som tränar BJJ eller något liknande och är mer avancerad så kommer det också att finnas mycket att lära sig. Ta med dig träningskläder (shorts och t-shirt) till grappling och en jiu jitsu/judo dräkt till BJJ. Vi börjar med en kort uppvärmning följt av en undervisning av Brunos bästa tekniker. Vi avslutar med ett par ronder sparring.

Platserna är begränsade, boka din plats genom att fylla i nedanstående formulär.

Boka din plats!

Thanks! Message sent.

bottom of page