top of page

Nytt program - Functional Fitness Training

Äntligen lanserar vi vårt fitness program!


I samarbete med Studio Karma har vi skapat vad vi anser vara det mest ultimata och funktionella fitnessprogrammet på marknaden, Functional Fitness Training, eller FFT. Du får en balanserad kombination av styrka, kondition och flexibilitet, inspirerad av kampsport och yoga.


Det tränar dina muskler att arbeta tillsammans och förbereder dem för dagliga uppgifter, genom att simulera vanliga rörelser som att sitta på huk, dra, pressa eller lyfta. Funktionell träning är inriktad på att bygga en kropp som kan utföra verkliga aktiviteter i verkliga positioner, inte bara lyfta en viss vikt i en idealiserad hållning. Kliv ur gymmet och kliv i en hälsosam kropp, skapt att hantera vardagslivet. Välkommen tillbaka till verkligheten!

FFT består av två delar som tränas vid två olika tillfällen:

  1. Dynamisk styrka och kondition: Ett komplett fyspass som använder kampsportsinspirerade övningar för att utveckla din kondition och din dynamiska styrka. Detta pass sker på tisdagar.

  2. Isometrisk styrka och flexibilitet: För att bygga en funktionell kropp är det oerhört viktigt att balansera din träning. Det är därför FFT innehåller ett yogapass med fokus på isometrisk (statisk) styrka och flexibilitet i form av poweryoga och yinyoga. Detta pass sker på torsdagar.

Intresserad? Anmäl dig här.

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page