top of page

Anti-mobbning strategi

Det är alla föräldrars mardröm att sina barn ska bli mobbade i skolan, och med all rätt, mobbing kan vara en traumatisk upplevelse i ett barns liv. Men vad är lösningen? Ska vi lära våra barn att gå ifrån en mobbare och hämta någon för att lösa problemet? Eller ska vi istället lära dem att konfrontera mobbaren och sätta stopp från början? Lite som livet fungerar när svårigheter uppstår, det bästa är att ta tag i situationen och inte springa ifrån den.


Här pratar Gracie bröderna mer om hur barn kan använda jiu jitsu för att hantera sådana situationer:Slutsatsen är att om ett barn vet att han eller hon kan försvara sig fysiskt, så kommer det bli mycket lättare att konfrontera mobbaren på ett bestämt sätt så att man sätter stopp från början, innan problemet blir större och svårare att hantera.


Denna video pratar om barn, men mobbing finns även under de vuxna. Där gäller samma sak, att ha bra självförtroende på sitt förmåga att kunna försvara sig i en fysisk konfrontation kommer hjälpa en att undvika mobbing och bli respekterad.


Hör av dig om du undrar något! Och glöm inte att följa oss på Instagram.


Ses!

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page