top of page

sön 06 dec.

|

Grossmann BJJ

Självförsvar II - Avancerade tekniker

Kursen genomförs på ett progressivt sätt som är utformat för att ta utövaren från nybörjare, till funktionell till på ett lämpligt sätt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Självförsvar II - Avancerade tekniker
Självförsvar II - Avancerade tekniker

Tid och plats

06 dec. 2020 10:00 – 14:00

Grossmann BJJ, Gustaf Adolfs väg 53, 761 42 Norrtälje, Sweden

Om kursen

Vårt fokus är att erbjuda en verklighetsförankrad självförsvarsutbildning för att hjälpa vanliga människor att hantera en våldsam situation. Allt vi undervisar har testats under de hårdaste tänkbara förhållanden för att säkerställa att vi ger våra kunder de bästa förutsättningarna att, på kort tid, kunna försvara sig.

Programmets fokus är att utveckla en effektiv strategi för att hantera våld. Denna strategi har utformats för att vara så enkel och effektiv som möjligt, baserat på kriminologiska studier av våldshandlingar.

Ämnen som kursen innehåller:

När smäller det?

”Rallarsvingen”

Uppmärksamhet

Psykologi

Juridik

Utbildningen genomförs på ett progressivt sätt som är utformat för att ta utövaren från nybörjare, till funktionell till på ett lämpligt sätt. Övningarna är utformade för att snabbt komma igång och utveckla sitt ”game”. Det bygger självförtroende, självkontroll, vakenhet och effektivitet när det gäller självskydd. På GBJJ förespråkar vi precision över kraft och timing över hastighet. Vi låter individen utveckla sin förmåga, med funktionella färdigheter, i sin egen takt.

Priset är 250 kr per person och max antal deltagare är 20 så se till att boka din plats!

Dela

i

bottom of page