top of page

Vårt koncept​ 

Vi tror på att Jiu Jitsu kan förändra människors liv till det positiva. Vi lägger fokus på att skapa kompetenta Jiu Jitsu utövare som har en stark självkänsla. Vi gör det igenom att ta hänsyn till de individuella behoven som eleverna har samt vår lärokurs som är tydlig och strukturerad.

Vi tränar med den traditionella Jiu Jitsu dräkten, eller GI, som simulerar vanliga kläder i självförsvar situationer samt utan dräkt, eller NO GI. Vissa medlemmar tränar bara för rekreation medans andra är mer tävlingsinriktade, båda träningsinställningar är välkomna hos oss. Oavsett om du är nybörjare utan någon kampsport bakgrund eller en avancerad utövare med många års erfarenhet finns det ett program anpassat till dig och dina behov.

 Tränare 

Alex Grossmann har över 10 år erfarenhet inom Jiu Jitsu och har under längre perioder tränat i flera länder som Mexiko, Schweiz, Thailand och Sverige. Han har ett brunt bälte under Bruno Matias, världsmästare och svart bälte under den legendariska Fernando Augusto "Terere".

kampsport norrtälje
bottom of page